maandag 1 augustus 2011

Zondag 31 juli

Jullie lezen niet zoveel over gisteren en vandaag omdat we ons rot aan het amuseren zijn :-)
Ik zit momenteel op een buitenterras (op straat) gezellig laatste avond met de buren en gastfamilie. De kinderen zijn met een zaklantaarn op straat verstoppertje aan het spelen (het is 22u30 en het is hier al donker om 20u30). We hadden een schitterende "Potluck" om 17u: alle families brachten lekkers mee, werd op een grote tafel gezet met BBQ (hamburger en worstjes) erbij... hmmm...chocoladetaart kunnen ze hier ook heel goed maken!
Er waren heel veel proficiats voor Michèlle's verjaardag, ze hebben zelfs gezongen :-) met een prachtige kaart van het hele orkest, echt superleuk!
Na het eten zijn we allemaal een klein stukje gaan wandelen in het bos en maakten een groepsfoto (en gekke bekken trekken) op de brug, die eigenlijk voor 20 mensen bedoeld was, maar het ook met 60 bleek te redden...
(Nadine zegt hier langs me: is waarschijnlijk voor Amerikaans gewicht bedoeld :-))
Verder is het best grappig dat onze concertband-leden soms al per ongeluk een beetje Engels tegen elkaar spreken :-)
Op het einde van de Potluck hadden we het zo warm dat we het resterende ijs (voor in de drank) maar op elkaar uitgegooid hebben :-).
Iedereen is heel erg tevreden over hun gastgezin, sommigen krijgen zelfs cadeau's (oorbellen en gsm-oplaadkaarten)! Zwemmen en shoppen stond vaak op de activiteitenlijst, en Stijn S, Micheline en Nadine zijn zelfs met echte geweren gaan schieten!
Het is dus enorm leuk, morgen vroeg eruit voor een lange busreis richting Frankfort, benieuwd hoe het met Penske gaat.
Ik ga verder feesten op het terras! Doei!

1 opmerking:

  1. A host family's view of your visit:

    http://cpatlarge.blogspot.com/2011/08/it-is-other-who-exposes-me-to-unity.html

    Come back again! Travel safely -

    BeantwoordenVerwijderen