dinsdag 2 augustus 2011

Beetje maandag, beetje dinsdag

Beetje maandag :

Iedereen verzamelde aan de Wright University, sommigen met kleine oogjes en doorstond met glans de eerste security-control.
Cecile en Marijke controleerden onverbiddelijk de nodige documenten.
En dan afscheid...... en ..... op weg naar de volgende plaats.

Onze schitterende truck-driver Jo had de tijd van zijn leven, hij bestuurde sowieso een reusachtige truck, maar werd aangehouden door een echte sherrif en grondig gecontroleerd, driving license, en vooral uitleggen hoe het kwam dat hij met een pak instrumenten onderweg was. Maar geen probleem, na de controle bestuurd Jo met een nog bigger smile his truck. Niet iedereen kan zoiets navertellen.

Aankomst in Frankfort Michigan - Manistee.
Pizza voor iedereen, wij zullen moeten sporten om de gespaarde kilos weg te krijgen.


Iedereen verdeeld onder de gastgezinnen, twee koppels op hotel, een dikke tiental worden avontuurlijk ondergebracht bij de verantwoordelijke.


Beetje dinsdag :

Iets langer kunnen slapen, hier en daar werden flinke bomen gezaagd, iemand anders geronk klonk zachtjes, eerder slaapverwekkend, die mag blijven.

Waffles met sirup for breakfast, het kan niet op. Allemaal in de auto's, shoppen, antimuggenbandjes, nog nooit gezien in Belgie, maar voor enkelen is het reeds te laat, hiet is verzachtende lotion aangewezen.

Eerst keer pootje baden in het immemse Lake Michigan, authentiek orgeltje bekijken.. het kan niet op. Dadelijk "vers gemaakte spaghetti" mmm

Op facebook kan je lezen dat het op de andere plaatsen zeker niet minder is : in het zwembad gelegen rond middernacht, jacuzieke gedaan...

Om 16u00 repetitie, even omkleden en daarna concert in de kerk om 19u30. We gaan er voor !!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten